Ein prostituert's bekjennelser.

Eg selger kroppen min. Eg er ein hore. Eg gjer det kun fordi eg og ungene mine er i ein veldig vanskelig situasjon økonomisk. Når du trykte på bloggen min håpet du kanskje at eg skulle skrive "juicy" detaljer om sex og "dirty secrets" fra livet mitt som prostituert. Da må eg dessverre skuffe deg. Eg har skrevet om heilt andre ting i dag. Men eg håper likevel at du tar deg tid til å lese. For det eg skriver om gjelder ikkje bare meg og mine barn, men over 60.000 andre barn i Norge i tillegg. Eg utfordrer deg til å lese det eg har skrevet. Du trenger ikkje være enig med meg, men hvis du vil kommentere eller sende en epost håper eg at du kan være saklig. Tør du å lese????
 
Etter ein tung start på helga der eg i dag fekk avskilta bilen min fordi eg ikkje hadde klart å betale heile årsavgifta, har eg endeleg funnet litt ro. Men eg er fremdeles stresset og rådvill om hva eg skal gjere fremover uten bil. Her eg bur er avstandene så store at eg er heilt avhengig av å ha bil. Og berre fordi eg hadde betalt årsavgifta 5 dager for seint fikk eg avskilta bilen på grunn av 250 kroner. Og nå må eg betale dei i tillegg til over 1500 kroner for å få tilbake skiltene. Og bare det å komme seg til biltilsynet tar nesten 2 timer hver veg. For ein person med normal økonomi er nok ikkje dette et stort problem, men for meg er det krise. Det gjer alt mykje meir vanskeleg for meg i ein allerede veldig vanskeleg hverdag. Så nå sitter eg her å lurer på om eg må selge meg ein gang til. Noe eg virkelig hater. Eg blir sjuk bare av tanken. Men for meg er det eineste løsningen. Eg jobber med ein langsiktig løsning, men for alt som skjer nå og dei neste månedene er det ingen annen løsning enn å gjøre ting eg hater. Ting eg kommer til å måtte leve med heile livet. Ting eg kommer til å angre på heile livet. Men det er eineste måten å løse det på. Eg må få skilter på bilen, husleige og straum må betales og vi skal ha mat. Og det eg får av nav er ikkje nok til å dekke noe av det. Men dette er det mange som visst ikkje trur stemmer, så no skal eg fortelle hvorfor eg må selge sex for å ha råd til å gi ungene mine ein trygg plass å bu med straum og mat. 
Først kan eg forklare gjelden eg har etter eksen min. Når han og eg budde sammen og var ein familie hadde vi ein ok økonomi siden han tjente godt. Så eg hadde eit kredittkort i mitt navn. I tillegg tok eg opp eit lån i mitt navn aleine. Dette var kun registrert på meg, både lån og kredittkort. Men det var eksen min som brukte pengene. Når han forlot oss og nektet å betale tilbake prøvde eg å snakke med banken og å anmelde han. Men så lenge eg tok lån og lot han bruke pengene uten at han tvang meg er eg den eineste som er ansvarlig for å betale tilbake. Så eg takkar for tips om dette fra fleire av dere, men eg har prøvd alt. Gjelden er bare min fordi eg var ein idiot og stolte på far til ungene mine. 
Når det kjem til nav og sosialtjenesta har eg søkt på alt som kan søkes på. Eg har fått bytta saksbehandlar og eg har klaga. Men husleiga min et for høy, og så meiner dei at eg kan få omtrent 15.000 hvis eg selger bilen min. Og disse pengene kan vi leve av for hvis eg selger den. Så derfor meiner de at eg skal selge den. Og når eg ikkje gjør det straffer dei meg.
Så hvorfor flytter eg ikkje? Og hvorfor selger eg ikkje bilen? Eg kan ikkje berre flytte. Her i bygden finnes ikkje gode alternativer. I hvert fall ikkje billigere enn det eg har nå. Og hvis eg skal flytte til ein annen plass i landet må eg ha ein startkapital og samtidig finne ein plass å bu som ikkje krever depositum. Her eg bur nå har eg ikkje depositum. Eg må og kunne betale for selve flyttinga, noe eg ikkje har råd til. Eg har så vidt råd til mat til ungene mine, så penger til flytting finns ikkje. Og når det kommer til bilen min så er eg avhengig av den for å komme meg til butikken, apotek, lege, tannlege til ungene og alle slike ting. Buss er ikkje eit alternativ. Og hvis eg ein dag skal begynne i jobb er jo eg avhengig av bil for å komme meg på jobb. Og selger eg den eg har nå blir det vanskelig å få råd til å kjøpe ein ny bil på veldig lang tid selv med ein jobb. 
Og siden eg er godt i gang med å fortelle om ting som er vanskelig i hverdagen kan eg nevne fleire ting; som tannlege. For ungene mine er tannlege gratis. Men for meg koster det penger. Penger eg ikkje har. Eg har hatt tannverk i fleire måneder. Men eg har ikkje råd til tannlege. Eg har søkt hos sosialtjenesta, men der fikk eg til svar at eg måtte få eit kostnadsoverslag først. Men eg var hos tannlegen i kommunen for fleire år siden og hadde ikkje råd til å betale regningen. Og så gløymte eg han. Så nå har eg gjeld hos tannlegen noe som gjør at der får eg ikkje noe kostnadsoverslag før regningen er betalt eller eg betaler for kostnadsoverslaget kontant. Og dette kunne ikkje sosialtjenesta hjelpe meg med. Så tannverk er blitt ein del av hverdagen min. Og så har vi skuleutstyr, kler og sko. Dette manglar både eg og ungene. Vi har kler, men i veldig begrenset mengde. Og dette blir ungene mine plaget for. Dei følger ikkje moten og brukar samme kler fleire dagar etter hverandre. 
Og siden eg er så godt i gang kan eg og nevne julefeiring allerede nå. Dei siste årene har vi ikkje hatt ein vanlig julefeiring hos oss. Ikkje har vi råd til presanger eller ribbe. Ikkje har vi juletre eller andre juleting. Vi har veldig lyst, men vi har ikkje råd. For ungene er dette veldig vanskelig, og for meg veldig tungt siden eg har så lyst i gi dei både presanger og jul sånn som vennene deres har. På julaften har vi pleid å gå i kyrkja, og så gå hjem og gjøre som vi gjer til vanlig ellers i året.
 
Men nå trur mange her at eg bare syter og synes synd på meg sjøl. Og noen trur at eg lyger, for det er ikkje sånn nav og sosialtjenesta fungerer. Men eg skal gje dere bevis på at nav ikkje følger sine eigne lovar og reglar. Men først vil eg fortelle at eg har forsøkt alt. Eg har forsøkt alle mulige måter å få hjelp på. Eg kunne kanskje vunnet ein rettsak mot nav og sosialtjenesta hvis eg hadde prøvd. Men det ville tatt tid. Og det ville kostet meg mykje. Eg har krav på fri rettshjelp, men eg har ikkje råd til å kjøre nesten 2 timer hver veg for å treffe ein advokat hvis eg hadde hatt skilt på bilen min. Og eg har ikkje energi til ein rettsak. Eg vil bare være ein god mor. Eg kan ikkje bruke mange timer på å kjøre frem og tilbake til advokat, og mange timer på ein rettsak. Eg har snakket med advokat og fått vite at det kan ta opp til et år med ein rettsak mot nav. Eg har bare ikkje energi. Og frivillige organisasjoner som hjelper mennesker med dårlig råd finnes ikkje her. Så alt er undersøkt og prøvd.
Så eg har bare funnet ein måte å få tjent litt ekstra penger på, og det er å selge sex. Eg redder heimen til ungene mine med å la menn seksuelt utnytte kroppen min selv om eg hater det meir enn noe annet. Og etter ein epost eg fikk i går kveld er eg i tvil om eg likevel bør ligge ut bilder av meg sjøl for å tjene penger. Og eg er usikker på hvor mykje eg vil tjene på det. Men skadene det kan gjere senere i livet til ungene mine kan være store. Så eg er så usikker. Alt er bare kaos og rot. Eg skulle så inderlig ønske at mor min fremdeles levde. Da kunne hun holdt rundt meg og lovet meg at alt skulle bli bra. Men eineste familien eg har er ungene mine. Eg skulle ønske eg ein dag og kunne finne kjærligheten, men det har eg nok ødelagt, for hvem vil være kjæreste med ein hore. 
 
Eg lovet dere bevis på at ikkje alt er som det skal være med nav og sosialtjenesta. Noen hadde sikkert håpet på at eg kom med banebrytende opplysninger. Men dette er opplysninger som er fritt tilgjengelig for alle. Og dette er bare toppen av eit isfjell. Nav er i mange situsjoner enda verre enn det som står skrevet i disse artiklene som er nederst i innlegget. Noen er nye og andre litt eldre. Men alle er aktuelle den dag i dag. Nav og sosialtjenesta svikter oss som sliter mest.
Eg håper du tar deg tid til å lese dei. 
Og så håper eg at du vil dele det eg har skrevet på facebook slik at alle kan få se at livet ikkje alltid er slik det burde være. 
 
Og selv om eg gjerne skulle bedt om hjelp slik mange har bedt meg gjøre, for det hadde hjulpet spesielt ungene mine så utrulig mykje, så tør eg dessverre ikkje det. Eg tør ikkje lenger å gi noen informasjon om hvem eg er.
 
Beklager at noe av det eg skriv er på dialekt. Eg prøver å skrive bokmål. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 

8 kommentarer

Runar

29.07.2017 kl.10:48

Så du er i denne situasjonen KUN på grunn av dine egne beslutninger, men du vil at staten (folket) skal betale deg ut av den?

Jeg antar at barna dine er hos far 50% av tiden? Han tjener jo bra, så der har de det vel fint?

revenka

29.07.2017 kl.11:54

Runar: Eg er i denne situasjonen av forskjellige grunner, men hovedgrunnen er at far til ungene reiste fra oss og lot mg sitte igjen med ein leilighet med alt for høy husleige og gjeld. Eg kan ikkje heilt sjå at eg har bedt hverken staten eller folket betale meg ut av noe som helst. Eg har vel like mykje rett på sosialstønad eg som alle andre. Eg skal ikkje komme å ta skattepengene dine hvis du er redd for det.

Ungene er 100% hos meg. Faren har ikkje hverken kontaktet eller besøkt dei siden han dro. Og nei, eg får ikkje mykje i barnebidrag. Eg har søkt og får minstesatsen fordi han ikkje lenger jobber. Og det eg får i bidrag blir uansett motregnet av sosialtjenesta før eg får penger derfra.

Lilly

29.07.2017 kl.14:16

Det finnes nok en løsning. Det er bare at du ikke ser den enda. Hva med å tilby hundepass el barnepass. Folk kan hente/levere selv. Utdanning kan bli gjordt via nett. Lær deg et fag. Få deg jobb på samme skole el barnehage barna går på. Prøv å få til gjeldsordning gjennom fykesmannen, slik at etter 5år så er du gjeldsfri. Jeg håper du finner en løsning.

Espen Askeladd

29.07.2017 kl.15:30

Hva med å oppgradere hore-virksomheten i stedet for å å grave seg ned i selvmedlidenhet? Lag profiler med bilde, selg truser og lignende. Med barna på skole har du masse ledig tid, og er utseende litt bedre enn reveenka, håver du kjapt inn penger til både ny bil og nytt hus. Du er jo hore likevel, så hvorfor ikke kjøre løpet fullt ut?

May Halvorsen

29.07.2017 kl.22:28

Espen Askeladd : Selge truser ;) ?? Haha er du seriøs ?

Espen Askeladd

29.07.2017 kl.23:40

May: ja er seriøs. Folk betaler gjerne opptil 1000kr for brukte truser. Du burde prøve det... å selge altså ;-)

Revenka: Webcam og salg av nakenbilder er andre muligheter. Hallo, vi lever i 2017. Er ikke nødvendig å gå på strøket lenger for å tjene penger på sex

May Halvorsen

30.07.2017 kl.11:29

Hoff gal verden vi lever i. ;) kan enda ikke slutte le. Wtf send meg på galehus den dagen jeg bli så desperat å selger mine brukte truser 😉

May Halvorsen

05.08.2017 kl.23:18

Hvordan går det med deg ?

revenka

07.08.2017 kl.00:38

May Halvorsen: Hei. Eg har fått lungebetennelse. Men eg er snart tilbake her. ??

Skriv en ny kommentar

revenka

revenka

28, Sogndal

Til dei som har spurt etter epost adressa min. Den er reveenka1234@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits