Moren din er ein hore

I går kom sønnen min heim med opprevne kler, ein hoven leppe og masse blod på klærne sine etter å ha blødd naseblod. Eg brukte lang tid på å roe han ned, og når han til slutt klarte å snakke spurte han meg; mamma, er du ein hore? Eg begynte å grine og skalv. Men eg måtte benekte det for han. Han er ikkje gammal nok til å vite ka eg gjer for å tjene pengar, og forstå kvifor eg må gjere det. Eg spurte kvifor han spurte om det. Ein gutt han veit hvem er men ikkje kjenner hadde sagt at eg var ein hore, for det hadde foreldra hans fortalt. Eg forstod med ein gang at mistankene mine fra forrige dagen var riktig. Eg fekk 2 epost om at nokon ville hjelpe meg, men etter at eg svarte og ga dei kontonummer hørte eg ikkje meir. Dagen etter fekk eg ein til henvendelse fra ein som ville hjelpe meg. Den personen fekk og kontonummer og eg fekk hjelp fra denne personen. Så einaste muligheten for at noen skal hs funne ut kem eg e dei som fekk kontonummeret mitt uten å gi meg noen tilbakemelding. 

No veit ikkje lenger ka eg skal gjere. Ikkje tør eg å stole på noen. Ikkje tør eg å gi noen informasjon. Eg skal klare å leve meg ka eg er. Men ungene mine er dei som må lide. Ungene mine er ikkje gammel nok til å forstå. Kvifor er voksne så onde? Kvifor vil dei andre så ondt? Eg slit allerede nok med økonomien. No veit eg ikkje lenger om vi kan bu her. Sønnen min må ha nye kler og eg har så vidt råd til mat. Og eg veit ikkje kor eg skal gå for å få hjelp. Eg veit ikkje hvem eg kan stole på lenger. 

Hvor er nestekjærleiken i Noreg? Eg følar ingen nestekjærleik. Berre onskap. Eg har aldri gjort noe ondt mot noen, og dette fortjener eg ikkje. Er eg ikkje like mye verdt som andre?

Eg hadde allerede begynt å sjå lyst på framtida. Eg hadde allerede begynt å skrive litt på boka eg blei anbefalt å skrive. Eg hadde eit håp om ein dag å slippe å gjere ting eg hater for å ha pengar nok til å leve. Men no veit eg ingenting lenger. 

  


 

8 kommentarer

May Halvorsen

25.07.2017 kl.21:51

Så trist å lese. Lurer litt på hva som forgår oppi hode til slike dømmende folk. Har blitt bra oppgitt selv.. er helt utrolig hvor vrangsynt enkelte er. Vi alle er like mye verdt uansett jobb. Hva har det si om det er sex man selger. Og flere kommer til gå den veien får helt håpløst å få hjelp fra Nav mn må virkelig ha krefter får kjempe der. Og som du skreiv var ingen annet valg å gjøre, Dette var siste utvei. Klem <3

Lilly

25.07.2017 kl.23:44

Henvend deg til Røde Kors eller presten i eller utenfor ditt område. De kan veilede og kanskje hjelpe til med å finne løsninger. Stå med rak rygg du og lev livet ditt. Vi har alle et liv vi lever på både godt og vondt.

mona

26.07.2017 kl.08:58

Det du kan gjøre er å stå frem i media, tro meg, mange kommer til å hjelpe deg,

ikke alle er falske. Så slipper du å gjøre dette mer, kan se barna dine i øynene og

du kan gå stolt og rank gjennom livet. Prøv å være ærlig, det lønner seg.

I den situasjonen du har kommet i nå, ER din egen skyld. Så prøv å være sterk,

mange vil lære av deg og du må ikke være redd lenger for å bli oppdaget.

Et slikt liv må du ellers ha i mange år? Håper det går bra med deg !

revenka

26.07.2017 kl.11:52

mona: Av hensyn til ungene mine og min eigen framtid kan eg ikkje tenke meg at å stå fram i media vil løse noe som helst. Det vil nok berre gjere det enda meir vanskelig for ungene mine. Og eg vil bli stemplet resten av livet.

tor holst

26.07.2017 kl.11:00

det er stor skam at ikke nav kan hjelpe,og at folk ikke eier skam i livet som kan få seg til og kalle noen hore-

FH

26.07.2017 kl.11:43

Ja, kanskje media er veien å gå? Med rak rygg, udmykhet og ønske om mer nestekjærlighet. Hvis du har alt på det rene har du vel ingenting å skamme deg over. Kanskje å påta seg en offerrolle ikke er så lurt, men å stille seg undrende til hva som driver andre til å anse det som greit å behandle deg og en uskyldig tredjepart (barna dine) så dårlig. At du forventer at foreldre reflekterer mer over hvilken verdier til viderefører egne barn ift mobbing osv. Selv undrer jeg meg over kundene. Jeg forstår at mennesker har seksuelle behov, trenger intimitet og berøring fra andre, men at en kunde klarer å ha sex der gjensidig nytelse og glede er fraværende er uforståelig for meg. De må jo leve på merkelig illusjon ift sitt menneskesyn. Jeg tror også mange vil støtte deg og riste på hodet av fordommene andre viser deg. Kanskje du setter sinnene i kok også, på godt og vondt. Spørsmålet er om du vil orke den oppmerksomheten et evt mediakjør kan innebære? Tenk deg godt om!

Arne Rygh

27.07.2017 kl.11:22

Det gjør meg trist og ikke minst sint å lese om slike onde mennesker som på toppen av oppfører seg verre enn judas! Håper inderlig du får den hjelpen du trenger til deg å barna dine gjennom NAV som er det organet som skal hjelpe folk i slike situasjoner her i Norge ! Til disse onde menneskene som forteller barna sine om deg etter å sannsynligvis har lurt opplysninger ut av deg vil jeg si at " heller hore enn ussel judas" som er noe av det simpleste som finnes etter min mening ! Lykke til , klem

Svindel

27.07.2017 kl.18:20

Det lukter svindel lang vei her, dette er en svindler som svindler til seg masse penger av folk som synes synd på han/henne i bloggen her.

Men sannheten er nok at dette er en person som bruker pengene på seg selv og ingen andre.

Evt, kan du la Politi eller noen myndighet sjekke dette ?

Bekrefte at du er i den situasjonen som du er i ?

revenka

27.07.2017 kl.18:42

Svindel: Finn du ein plass der eg ber folk sende meg penger? Og eg har fått forespørsel frå 3 personer om å sende kontonummeret. 2 av dei hørte eg aldri meir i fra og ein har sendt meg litt hjelp. Og i mitt siste innlegg skriver eg at eg ikkje lenger tør å takke ja hvis noen vil hjelpe. Hvis du tviler på situasjonen min foreslår eg at du leser noe annet. Eg skriver bloggen for å fortelle kordan livet mitt er. Og sjøl om det ville hjulpet både meg og ungene veldig å få økonomisk hjelp tør eg ikkje lenger å takke ja. Og eg tviler på at politiet har tid og resurs til å bekrefte at eg er meg. Ikkje kan dei heller bekrefte overfor andre om min situasjon. Eg gjer ingenting galt eller ulovlig. Eg skriv om hvordan hverdagen min er. Og hvis det plagar deg anbefaler eg deg å lese ein bok eller ein tegneserie. At du tviler på min situasjon er ikkje mitt problem. Men at du beskylder meg for svindel er noe som går inn på meg. Eg har ein tung nok hverdag allerede om eg ikkje og skal bli beskyldt av noen som ikkje ein gang veit hvem eg er. Neste gang du vil kommentere og beskylde noen for noe bør du tenke over at det kanskje er mennesker i ein veldig vanskelig situasjon du skriver til. Litt empati og medmenneskelighet skadar ikkje ein gang i blant.

Skriv en ny kommentar

revenka

revenka

28, Sogndal

Til dei som har spurt etter epost adressa min. Den er reveenka1234@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits