Selge sex for å kjøpe skulesekk?

I går kveld var ein vanskelig kveld. Eg veit ikkje hva som gjorde det. Men kanskje det har med at eg har åpna meg såpass mykje her på bloggen. Kanskje ein del av tilbakemekdinga har gått innpå meg. Eg veit rett og slett ikkje. Men følelsen eg hadde i går kveld var at eg ønsket berre å bli holdt rundt og fortalt at alt ville bli bra. Men som alltid må eg klare meg aleine. Eg må være sterk for ungene mine. Eg må ta meg sammen og være ein person ungene veit er der for dei. Eg hadde aldri ein slik person når eg vakse opp. Kanskje det er derfor eg kjenne saknet etter ein slik person no når eg er vaksen og livet er vanskelig. Eg er trøtt og sliten, men samtidig må eg halde motet oppe og håpe på at det løyser seg ein dag. Eg kan ikkje selge kroppen min så mykje lengar. Det ødelegger meg meir og meir for hver gong. 

I dag har eg vært ute med ungene mine og fått litt sol på huden. Det er så deilig å sjå ungene kose seg ute. Det er ein av dei få tingene som får meg til å smile. Etterpå kjørte vi på butikken for å handle mat. Og såklart var skulesekkene komt på utstilling. Siste halvåret forrige skuleår måtte eldste barnet mitt bruke ein gammal gymbag til skulesekk. Eg veit at dei fleste unger får nye sekkar og nye kler når dei begynner på skulen igjen. Eg kan ikkje gje ungene mine det. 

Noen ganger vurderar eg å selge sex oftere. Men eg klarer det berre ikkje. Eg kan ikkje selge kroppen min for å kjøpe nye skulesekker og kler til ungene mine. Då ville eg blitt påminnet hva eg er og hva eg gjer hver gong eg ser ungene mine gå og komme frå skulen. 

 

Eg skrev aldri bloggen for å be om hjelp. Eg ville berre fortelle hva eg må gjere for å få råd til å overleve. Men i går og i dag har tilsammen 3 personer spurt meg om å få lov å hjelpe meg litt. Eg har vært skeptisk. Men ein av epostene overbeviste meg om at hvis nokon vil hjelpe så bør eg ta imot den hjelpen eg kan få. Så hvis du på ein eller anna måte vil hjelpe så send meg ein epost.  

 

4 kommentarer

Inger

22.07.2017 kl.21:13

Ønsker deg alt godt

Bjarte

23.07.2017 kl.15:43

Jeg er med på en kronerulling slik at du får et lite pusterom og i tillegg kan kjøpe ny skolesekk og nye klær til barna dine. Håper andre er med meg. Dette må vi hjelpe deg med. Håper andre er med meg. Noen kroner har de aller fleste å avse. Mange bekker små.....

OneNym

23.07.2017 kl.21:13

Igjen. Ingen kritikk eller dømming fra min side.

Du må finne ut hva du vil. I tillegg må du huske at du eier din egen skjebne. Sett opp en oversikt over gjelda di. Sett opp en oversikt over hvor mye inntekter du trenger hver måned. Sett opp hva du nå har, hva differansen til det du minimum trenger er, og hva differansen til det du ønsker er.

Deretter må du finne ut hva slags jobb du trenger for å nå det målet.

Husk også at det er et alternativ å slutte å dømme deg selv. Hvis du snur på flisa og erklærer horeri som jobben din, og eier den - uten selvdømmingen - så har du plutselig bunnsolid inntekt.

revenka

23.07.2017 kl.21:52

OneNym: Takk for at du ikkje dømmer meg. Men å selge sex er nok ikkje eg klarer å leve av. Eg følar meg skitten og ekkel etterpå. Så det er derfor eg gjør alt eg kan for å komme meg bort fra det.

Skriv en ny kommentar

revenka

revenka

28, Sogndal

Til dei som har spurt etter epost adressa min. Den er reveenka1234@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits