Eg selger sex, men no følar eg meg som ein liten jente som vil til mamma

For ein time siden var eg ein selvsikker sexy kledd og sminket jente. Ein jente som smilte og virket som eg var fornøyd med livet mitt. Alt var selvfølgelig eit spill, for inni meg følte eg ein ubeskrivelig tomhet. Eg var redd og panisk. Men det kunne ingen andre se. Eg gjorde det eg skulle, fekk pengene og reiste heim til ungene mine. Så stod eg ein halvtime i dusjen mens tårene randt. Ungene mine hadde allerede lagt seg når eg kom heim, så når eg var ferdig i dusjen gjekk eg inn og kyssa dei godnatt. 

No ligg eg i sengen min i fosterstilling. Øynene mine er rødsprengte og tårene renner i strie strømmer. Eg føler meg skitten. Eg føler meg ekkel. Og eg føler meg så aleine. Så liten og aleine i verden. Eg skulle ønske eg hadde ein mamma. Ein mamma som holdt rundt meg og trøsta meg mens hun fortalte meg at alt ville gå bra. Ja eg er vaksen, og eg er manma til mine eigne barn. Men eg og kunne trengt trøsten frå ein mamma no. For no er eg så liten, redd og sliten. 

Men kanskje eg ikkje fortjener bedre. Eg er jo bare ein hore. Ein hore som ikkje vil være ein hore. 

 

7 kommentarer

Else-Irene

21.07.2017 kl.23:35

Kjære vennen. Jeg kjenner ikke deg. Men vær så snill og slutt. Jeg gråter nå. Ikke ødelegge deg selv mer nå. Jeg har lest det du har skrevet, og livet ditt har vært tøft. Men nå må du snart få ro i både livet og sjelen din. Jeg ber for deg.

revenka

21.07.2017 kl.23:37

Else: Takk

T.I

22.07.2017 kl.11:41

Pass på deg selv.

Lilly

22.07.2017 kl.13:50

Kjære lille snuppa, hvor er familien din ? Hvor er faren din og evt søsken ? Du er helt klart et sterkt og selvstendige menneske. Men alle trenger hjelp og støtte iblandt.

revenka

22.07.2017 kl.14:22

Lilly: Begge foreldra mine er dessvere dø. Og eg har berre ein halvbror. Men han vil ikkje ha noko med meg å gjere.

Lilly

22.07.2017 kl.15:47

Det var trist. Kondolerer. Jeg håper du møter på noen mennesker på din sti som vil hjelpe deg. Røde Kors har tilbud til lavinntekt familier. Det løser ingen akutte situasjoner, men verdt et forsøk. Du er sterk og selvstendig. Det går bra skal du se.

J

23.07.2017 kl.21:22

Hva med å søke kontakt med andre ensomme? Anbefaler å ta kontakt med røde kors, de har mange fine tjenester. Det finnes mange andre ensomme der ute, især eldre. Om ikke du vil "få hjelp" kan du jo selv melde deg som besøksvenn for eldre, på den måten får du kontakt med en annen ensom, et vennskap kan oppstå og kanskje du og barna dine får en reserveforelder/besteforelder. Dette må jo hvertfall være vinn/vinn for både dere og den eldre! Husk at ingen skal trenge å slite i norge. Det finnes såå mange forskjellige instanser som skal hjelpe deg, men du må ta det første skrittet. Klem.

revenka

23.07.2017 kl.21:46

J: Takk for tips. Dessvere er ikkje problemet mitt at eg er ensom. Det er berre når eh har det tungt at eg savner ein som hold rundt meg. Og med økonomien min veit eg ikkje om nokon instanser som kan hjelpe. Som eg har skrevet tidligere har eg forsøkt både nav og sosialtjenesta uten eit godt utfall. Alt eg vil no er å komme meg bort i frå at eg må selge kroppen min for å ha råd til å forsørge ungene mine.

Skriv en ny kommentar

revenka

revenka

28, Sogndal

Til dei som har spurt etter epost adressa min. Den er reveenka1234@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits