No er kroppen min tilsalgs igjen.

 

I kveld la eg igjen ut ein annonse. No er kroppen min til salgs igjen. Når eg trykte på aktiver på kontoen min kjente eg ein stor klump i halsen og at magen min vrengte seg. Eg veit at innen eit par dagar vil ein ukjent mann ligge over meg og bruke kroppen min som ein vare. Ein vare han har betalt for. Og mest sannsynlig vil han være lika gammal eller eldre enn min far. Tenk hvis ungene mine visste om det moren deres gjør. Eldstemann ville hatet meg. Eg ville nok aldri blitt tilgitt. Eg har fleire gonger fått spørsmål om hvor pengene har komt fra. Men eg har alltid komt på ein unnskyldning. Men etterhvert som ungene blir eldre blir det nok vanskeligere å bortforklare det. Eg berre håper eg slipper dette snart. Eg håpar eg slipper å ha ein ukjent gammal mann liggande over meg og svette og stønne mens tårane mine renn nedover kinna mine. Og når han er ferdig sitter eg igjen som ein skitten hore med pengene i hånden. Penger eg trenger for å gi ungene mine det dei treng. Penger som sørgar for at vi har ein plass å bo, at vi har strøm og mat å spise. Eg vil ikke selge kroppen min, men eg må. 

Og hvordan kan gamle menn gjere noe slikt? Tenkar dei aldri på at da kunne vært dattera deira som låg der med beina åpne, berre for å tjene penger for å overleve? 

No skal eg snart ut å være ein hore igjen.

Beklager at eg skriv på dialekt. Eg prøver å skrive så mye bokmål som mulig.

7 kommentarer

Andre

20.07.2017 kl.12:21

Hei, leit å høre om din situasjon. Jeg ville lagt ut en ny blogg hvor du helt enkelt ber om litt støtte i forbindelse med sommerferie og barna. Jeg donerer gladelig penger til folk som trenger det, og mange med meg.

revenka

20.07.2017 kl.12:42

Andre: Hei Andre. Det kommer eit nytt innlegg seinere i kveld. Men eg veit ikkje heilt om eg kjem til å be om støtte. Eg rekner med at dei fleste ikkje berre gir frå seg pengar heilt utan videre utan å få noko tilbake. Og da einaste eg har er det eg skriv om i bloggen. Men hvis nokon veit om andre måter eg kan tjene pengar på til husleige, straum og mat kan dei gjerne kontakte meg på epostadressa som står i profilen min i bloggen. Men eg bur og i ein liten bygd og vil ikkje bli gjenkjent. Hvis ungene mine og naboene mine visste hva eg gjer for å tjene pengar hadde vi nok måtte flytte til ein anna plass.

Kim

20.07.2017 kl.13:03

Hei, ikkje gi opp. Kom deg ut av det mens det ennå er tidlig. Spør om hjelp. Å kunne spørre om hjelp er en viktig del av det å være menneske. Du klarer dette

revenka

20.07.2017 kl.13:43

Kim: Takk for det. Eg prøvar. Men ikkje så lett å be om hjelp når eg ikkje har familie å spørre om hjelp frå. Men eg gjer alt eg kan for å komme meg ut av desse problema. Men først må eg sørge for at ungene har det dei treng så dei ikke lidar.

Romling Beltatsar

21.07.2017 kl.08:02

Dette oser det svindel av ... det er sannsynligvis et bøffeinnlegg for å få folk til å vippse spenn til henne!

revenka

21.07.2017 kl.10:24

Romling Beltatsar: Eg har ikkje vipps. Og om eg hadde hatt ville eg ikkje gitt nummeret mitt til noen uansett.

Lars

21.07.2017 kl.12:56

Jeg finner det merkelig at du MÅ selge kroppen din. I Norge er støtteapparatet så godt at ingen må gjøre slikt for å overleve. Det finnes mange i din situasjon som klarer seg uten. Du har kanskje et for høyt forbruk??? Og i Sogndal er det helt sikkert andre jobber du kan tjene noe på.

Jeg lurer på hvorfor din situasjon er annerledes enn andre økonomisk svakt stilte?

revenka

21.07.2017 kl.14:52

Lars: Eg bur ikkje i Sogndal, men i ei lita bygd eit godt stykke frå sogndal. Og her er ikkje mykje jobbmuligheter. Men som eg og skriv så er det ein del andre ting som må ordnes før eg kan begynne i jobb. Eg har blant annet 2 unger, og eg har ingen familie eller et stort nettverk. Det er og ein del andre personlege ting som gjer det vanskeleg for meg å begynne i jobb no. Og eg har absolutt ikkje eit høgt forbruk. Eg røyker eller drikker ikkje, og bruker heller ikkje penger på noe unødvendig. Eg har bare veldig liten inntekt men høge utgifter til medisiner og andre nødvendige ting. Og støtteapparatet i noreg er ikkje så godt for alle som mange trur. Det er mange som faller utenfor, og eg er ein av dei. Eg skal live deg at å selge sex er absolutt siste utveg for meg. Eg hatar meg sjølv for det hver einaste dag. Men det er noe eg må gjere for å gi ungene mine det dei treng.

Skriv en ny kommentar

revenka

revenka

28, Sogndal

Til dei som har spurt etter epost adressa min. Den er reveenka1234@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits