Eg hatar å selge kroppen min!!! Men eg må.

Uansett om eg er på facebook, leser aviser eller andre ting på dataen er det noen som klager på at dei ikkje får reise til Spania eller Hellas. Fordi dei ikkje har pengar til det. Ferie er det mange som ønsker seg, men har ein ikkje råd så kan ein ikkje reise. I januar for 2 år siden så møtte eg bunnen. Julefeiringen hadde vært laber. Eg hadde vært rundt i butikker dagene før jul å spurt om dei hadde noe som var utgått på dato som vi kunne bruke til julemat. 6 måneder før dette hadde min ekssamboer reist fra meg og dei 2 ungene våre. Eg blei over natta aleinemor. Og uten skikkelig inntekt blei det hardt. Julen blei laber. Ungene fekk brukte gaver eg fekk av bekjente. Her eg bur er det ingen organisasjonar som hjelpar oss. Vi bor i et lite samfunn der nesten alle kjennar alle.

Så tilbake til januar for 2 år siden. Vi hadde fått brev om at strømmen ville bli stengt og vi mangla 3 tusen til husleiga. Mat var det lite av og blei desperat. Eg tråla nettet etter løsningar uten det store hellet. Om kveldene gråt eg og om dagene gjorde eg alt eg kunne for ungane. Men ein kveld fekk eg nok. Ungene mine kunne ikkje risikere å bo i den gamle bilen vår. Og vi har heller ikkje noen familie å spørre om hjelp fra. Så eg venta til ungane sove og så logga eg meg inn på ein side på internet. Ein side der man tilbyr sex mot penger.  Eg tok noen bilder av meg uten å vise ansiktet. Det tok ikkje lang tid før eg fekk tilbud om å tjene pengar. Og siden eg var desperat takka eg ja. Eg ringte naboen og spurte om dei kunne passe ungane ein liten stund. 2 timer seinere solgte eg kroppen min for første gang. Ein eldre mann på over 50 år var inne i min 25 år gamle kropp. Ein mann som var eldre enn far min. Eg gråt heile den natta. Eg har aldri følt meg så skitten. Og dei 5 tusen eg fekk for det var absolutt ikkje vert det. Men det redda oss frå å bli huslause og strømlause. Sommeren det året gjorde eg det samme. 3 ganger. For pengene betalte vi reigninger reiste vi på ein kort ferie til Oslo med toget og ungene fikk sett hovedstaden vår. Eg fekk bilder av ungene foran slottet og mange andre fine minner. Men dei 3 gangene eg måtte selge kroppen min  for å få pengar til det var like vonde som første gang. Eg følte meg som ein hore, og det var jo det eg var. Eg som aldri hadde hatt sex med noen andre enn far til ungene mine hadde noen blitt ein hore. Ein som solgte kroppen sin til gamle menn. 

Siden den gang har eg solgt kroppen min 6 gonger til. 6 gonger har vi hatt desperat behov for pengar og eg har solgt kroppen min som ein billig hore. 3 gonger har vi ikkje hatt penger til strøm eller husleiga. Og 3 gonger har vi ikke hatt pengar til mat.

No har eg sett at noen klager på at dei ikkje har penger til å reise på ferie til sydlige strøk. Eg har mangler 3 tusen til husleiga og har ingen mat i huset. Ungene mine kommer seg ikkje på noen ferie, men dei klager ikkje. Dei ville vært glad om dei kunne spise en varm middag hver dag. Men det har vi ikkje penger til. Vi har ingen penger før 15 august. 

Ikkje røyker eg og ikkje drikkar eg alkohol. Ikkje kjøper eg nye kler. Eg er berre ein fattig aleinemor. Det lille eg får fra sosialtjenesta er altfor lite. Men eg får det eg får. Eg har ei  gammal bil, og den må eg ha for vi bur langt frå alt. 

Og no må snart ut å være en hore igjen. Eg må selge kroppen  min for å få pengar til mat og husleiga. Eg hater å selge kroppen min. Det gjør så vondt å vite at kroppen min er det eneste eg har av verdi som noen vil ha. Eg føler eg både sviktar og redder ungene mine er hver gang eg selger kroppen min. For når eg er ein hore får ungene mine mat på bordet og ein plass å bu. 

Men eg hater å selge kroppen  min. Eg mistar litt av meg sjølv hver gang en eldre mann er inni meg. Hver gang en mann gir meg pengar for å bruke kroppen min som en forbruksvare dør ein liten del av meg. Eg vil ikkje være ein hore. 

EG HATAR DET!!!!

Eg vil bare være ein god mor for ungane mine.

 

 

8 kommentarer

Phantomblue

19.07.2017 kl.09:25

Sterkt skrevet.

revenka

19.07.2017 kl.10:09

Phantomblue: Takk :)

Klari

20.07.2017 kl.18:42

Hore

Pjaf

20.07.2017 kl.20:34

Hva med å skaffe seg en jobb? Har selv 3 barn alene og 35år.....jobber både i uka og annen hver helg fra fredag etter jobb te søndag.

Barnebidrag får man og barnetrygd for dine og for 1extra barn fordi du er alene.

Vet det er utrolig tøft til tider....husleia mi alene er på 12.000 i mnd og det går akkurat på nippet rundt.

revenka

20.07.2017 kl.20:48

Pjaf: Eg skulle ønske det var så enkelt. Men dessverre er situasjonen min veldig vanskelig uten at eg vil gå dypare inn på det. Det er og veldig vanskelig å få seg jobb her eg bur. Så det å skaffe seg ein jobb er ingen enkel sak og vil og kreve at de kortsiktige problema mine blir løst. Så fram til eg får løst de blir eg verande i ein vond spiral. Som eg allerede har skrever er det ingen enkel avgjørelse å selge sex. Og eg hatar meg sjølv hver einaste dag for at eg gjer det.

Oppgitt

20.07.2017 kl.21:21

Hvis du virkelig ikke har råd til strøm og mat har du krav på nødhjelp fra sosialen. Du kan også ha krav på bostøtte. Hvis du ikke har krav på noen av delene bor du for dyrt og må redusere utgiftene. Ingen må selge sex i Norge. Det er et valg du har tatt, ikke prøv å fremstille det som noe annet. Det er ikke mer synd på deg enn på andre. Dropp offermentaliteten og ta ansvar. Det er eneste vei ut.

revenka

20.07.2017 kl.21:38

Oppgitt: Når noen er i ein vanskelig situasjon er det ikkje slik at alt er svart eller hvitt. Det er mange gråtoner. Og jvis du tror at alt med velferdssystemet vårt er perfekt tar du feil. Som eg allerede har skrevet måtte eg ta eit valg når barnevernet truet meg. Da valgte eg å klare meg sjølv. Eg er ein god mor som gjer alt for ungene mine. Og å skifte boplass er ingen lett ting når eg har barn. Eg blir og straffa fordi eg har ein gammal bil som eg er avhengig av. Men det forstår ikkje sosialtjenesta. Eg prøver heller ikkje å fremstille meg som eit offar. Men eg prøver å beskrive hvordan livet mitt er. Eg har heller ikkje bedt noen her om noe. Eg vil berre at folk skal få vite at noreg ikkje er eit perfekt land for alle. I tillegg har eg skrevet at eg ikkje vil gå i detaljer på alt. Så å si at eg må droppe offermentaliteten viser bare at du ikkje har forsøkt å settendeg inn i min situasjon eller at du ikkje har tatt deg tid til å lese alt eg har skrevet. Situasjonen min er veldig komplisert.

23.07.2017 kl.09:38

Alle gode råd fra folk som aldri har vært i den situasjonen selv... "Men det er jo bare å.. du har krav på..".

Vel, reveenka, den psykiske belastningen av å selge sex er ti ganger MINDRE enn den du pådrar deg med å gå til NAV. Der er du VIRKELIG en ubrukelig taper, snylter og bedrager. Kundene dine kjøper en vare og dømmer deg ikke!

Skriv en ny kommentar

revenka

revenka

28, Sogndal

Til dei som har spurt etter epost adressa min. Den er reveenka1234@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits